Za účelem dosažení multikulturalismu ve třídě je na úrovni K maximálně 10 studentů na třídu a limit je jeden student na jednu zemi; na úrovni G v šesté a mladší třídě není na třídu více než 12 studentů, každá třída přijímá pouze jednoho studenta z jedné země; v každé třídě třídy 7 a vyšší není více než 20 studentů a ne více než 2 studenti ze stejné země.
#multiculturalism #multikulturalismus #多元文化主義 #多文化主義 #multiculturalisme #multiculturalismo #تعددالثقافات

1/8

NÁZEV KURZU

KÓD KURZU

KS8E

ŠKOLA

English

ÚROVEŇ

K, Starter 8 / Preparation Level 8

PŘEDMĚT

Primary School Preparation

VĚK STUDENTA (STARÉ LETY):

4~6

ŽÁDOST O ÚROVNI JAZYKA:

KONEČNÉ DATUM REGISTRACE:

Celkový počet hodin živého kurzu

(hodiny x třídy = celkový počet hodin)

12.5 (0.5 x 25 = 12.5 hrs)

Živá třída začíná od:

10/05/2021

Živá třída končí:

11/06/2021

4.40 pm ~ 5.10 pm

GMT + 9 Japonsko / Jižní Korea /

3.40 pm ~ 4.10 pm

GMT + 8 Tchaj-wan / Singapur / Malajsie / Hongkong / Čína / Bali, Indonésie

2.40 pm ~ 3.10 pm

GMT + 7 Thajsko / Vietnam / Jakarta, Indonésie

1.10 pm ~ 1.40 pm

GMT + 5,30 Indie

10.40 am ~ 11.10 am

GMT + 3 Saúdská Arábie / Rumunsko / Moskva, Rusko / Řecko / Turecko

9.40 am ~ 10.10 am

GMT + 2 Německo / Francie / Česká republika / Španělsko / Itálie / Nizozemsko / Polsko

8.40 am ~ 9.10 am

GMT + 1 Anglie / Portugalsko / Irsko

pondělí

úterý

středa

čtvrtek

pátek

sobota

neděle

V

V

V

V

V

Ušetřete 20% za kurz získáním kupónového kódu na domovské stránce!

Zbývající místa:

27

Centrum služeb zákazníkům v Asii

17, Lane 49, Sec. 1, Zhongxiao E. Rd.,

Zhongzheng Dist., Taipei, 10049 TAIWAN

Kontaktujte nás: service@seaup.org

USA místní hovor: +1 (206) 886 0588

  • Facebook

© 2020 by SEA