Za účelem dosažení multikulturalismu ve třídě je na úrovni K maximálně 10 studentů na třídu a limit je jeden student na jednu zemi; na úrovni G v šesté a mladší třídě není na třídu více než 12 studentů, každá třída přijímá pouze jednoho studenta z jedné země; v každé třídě třídy 7 a vyšší není více než 20 studentů a ne více než 2 studenti ze stejné země.
#multiculturalism #multikulturalismus #多元文化主義 #多文化主義 #multiculturalisme #multiculturalismo #تعددالثقافات

1/10

NÁZEV KURZU

KÓD KURZU

G6F06C

ŠKOLA

Français / French

ÚROVEŇ

sixième année à l'école primaire

PŘEDMĚT

l'informatique / Computer Science

VĚK STUDENTA (STARÉ LETY):

10~14

ŽÁDOST O ÚROVNI JAZYKA:

KONEČNÉ DATUM REGISTRACE:

Celkový počet hodin živého kurzu

(hodiny x třídy = celkový počet hodin)

12 (0.75 x 16 = 12 hrs)

Živá třída začíná od:

10/05/2021

Živá třída končí:

27/08/2021

6.15 pm ~ 7.00 pm

GMT + 9 Japonsko / Jižní Korea /

5.15 pm ~ 6.00 pm

GMT + 8 Tchaj-wan / Singapur / Malajsie / Hongkong / Čína / Bali, Indonésie

4.15 pm ~ 5.00 pm

GMT + 7 Thajsko / Vietnam / Jakarta, Indonésie

2.45 pm ~ 3.30 pm

GMT + 5,30 Indie

12.15 pm ~ 1.00 pm

GMT + 3 Saúdská Arábie / Rumunsko / Moskva, Rusko / Řecko / Turecko

11.15 am ~ 12.00 pm

GMT + 2 Německo / Francie / Česká republika / Španělsko / Itálie / Nizozemsko / Polsko

10.15 am ~ 11.00 am

GMT + 1 Anglie / Portugalsko / Irsko

pondělí

úterý

středa

čtvrtek

pátek

sobota

neděle

V

Ušetřete 20% za kurz získáním kupónového kódu na domovské stránce!

Zbývající místa:

33

Centrum služeb zákazníkům v Asii

17, Lane 49, Sec. 1, Zhongxiao E. Rd.,

Zhongzheng Dist., Taipei, 10049 TAIWAN

Kontaktujte nás: service@seaup.org

USA místní hovor: +1 (206) 886 0588

  • Facebook

© 2020 by SEA