Za účelem dosažení multikulturalismu ve třídě je na úrovni K maximálně 10 studentů na třídu a limit je jeden student na jednu zemi; na úrovni G v šesté a mladší třídě není na třídu více než 12 studentů, každá třída přijímá pouze jednoho studenta z jedné země; v každé třídě třídy 7 a vyšší není více než 20 studentů a ne více než 2 studenti ze stejné země.
#multiculturalism #multikulturalismus #多元文化主義 #多文化主義 #multiculturalisme #multiculturalismo #تعددالثقافات

1/10

NÁZEV KURZU

KÓD KURZU

G3A07E

ŠKOLA

عربى / Arabic

ÚROVEŇ

الصف الثالث الابتدائي

PŘEDMĚT

الاقتصاد والتمويل / Economics and Finance

VĚK STUDENTA (STARÉ LETY):

7~11

ŽÁDOST O ÚROVNI JAZYKA:

KONEČNÉ DATUM REGISTRACE:

Celkový počet hodin živého kurzu

(hodiny x třídy = celkový počet hodin)

12 (0.75 x 16 = 12 hrs)

Živá třída začíná od:

10/05/2021

Živá třída končí:

27/08/2021

2.35 pm ~ 3.20 pm

GMT + 9 Japonsko / Jižní Korea /

1.35 pm ~ 2.20 pm

GMT + 8 Tchaj-wan / Singapur / Malajsie / Hongkong / Čína / Bali, Indonésie

12.35 pm ~ 1.20 pm

GMT + 7 Thajsko / Vietnam / Jakarta, Indonésie

11.05 am ~ 11.50 am

GMT + 5,30 Indie

8.35 am ~ 9.20 am

GMT + 3 Saúdská Arábie / Rumunsko / Moskva, Rusko / Řecko / Turecko

7.35 am ~ 8.20 am

GMT + 2 Německo / Francie / Česká republika / Španělsko / Itálie / Nizozemsko / Polsko

6.35 am ~ 7.20 am

GMT + 1 Anglie / Portugalsko / Irsko

pondělí

úterý

středa

čtvrtek

pátek

sobota

neděle

V

Ušetřete 20% za kurz získáním kupónového kódu na domovské stránce!

Zbývající místa:

33